Széchenyi Terv Plusz infoblokk

Magasépítés

Magasépítési tevékenységeink főképpen közintézmények (iskolák, irodák, kórházak, lakóparkok, sportlétesítmények), családi házak, csarnokok felújításából, korszerűsítéséből és új létesítmények kivitelezéséből áll. Munkáink során a legfrissebb Európai Uniós előírásokat alkalmazzuk. Nagy hangsúlyt fektetünk az épületek akadálymentesítésére és a létesítendő épület környezettudatos működésére is. Alapelvünk a pontos, precíz, biztonságos munkavégzés és az 1. osztályú minőség, ennek fényében szakmai vezetésünk is a legmagasabb szintű tapasztalattal rendelkezik.

A Galéria Invest Kft. vállalja meglévő épületek bővítését, átalakítását, felújítását, ugyanakkor jártas a gépészeti korszerűsítésben is (rámpák, liftek, elektromos és közműhálózat felújítások). Az új, modern intézmények teljes körű kivitelezése természetes és modern anyagok felhasználásával történik, az acélszerkezetű csarnokok szerelése pedig hegesztéssel és csavaros kötésekkel. Vállalatunknál a tapasztalt tervezők, mérnökök munkáját a minősített hegesztők és acéliparban tapasztalt lakatos szakemberek munkája segíti.

Munkavégzésünk kiterjed a lakóépületek külső-és belsőépítészeti munkáira (szigetelés, gipszkartonozás, kőműves-és asztalosmunkák), valamint az épületek homlokzatának felújítására is az alpintechnika segítségével.

Felkeltettük érdeklődését? Keressen minket!