Széchenyi Terv Plusz infoblokk

Rólunk

GALÉRIA INVEST Építőipari-, szolgáltatói és kereskedelmi Kft.

A békéscsabai székhelyű családi vállalkozás 2004-től foglalkozik magas-,mély- és útépítési építőipari illetve parképítési kivitelezéssel. Ezek mellett környezetvédelmi- és ipari beruházásokban veszünk részt.

Vállalkozási formánk lehetőség szerint generál kivitelezés, nagyobb projektekben alvállalkozás. A cégünk eddigi pályafutása során állandó beszállítói kört alakított ki, így nem okoz gondot a környező megyékben vagy a határon túl történő munkavégzés sem. Az esetlegesen szükséges többletlétszámot műszakilag jól felkészült, alvállalkozókkal pótoljuk, mindig a vállalt feladathoz igazítva.

A Kft. 70-80% -ban közbeszerzési eljárásban pályázik építőipari munkára. A hiányzó 20-30% -os szolgáltatásait közületeknek, magánvállalkozásnak nyújtja. Célunk a folyamatos fejlődés és annak fenntartása. Árbevételünk évről – évre növekszik Mély- , magasépítési és útépítési munkák irányítását szakmailag jártas munkatársaink végzik.

Cégünk bővítése érdekében 2018.09.29-én a Köviép Kft. -nek az építőipar kivitelezői része, illetve építőanyagkereskedése és betonelem gyártó üzeme beolvadásra került Galéria Invest Kft-be. Ezzel egyetemesen szakembereink száma megnövekedett, így tartva a megrendelői igényeket, illetve biztosítva a folyamatos fejlődésünket.