Útépítés

A csapástól és az ösvénytől egészen az autópályákig az útépítés hatalmas fejlődésen ment keresztül. Az út egy olyan mesterséges építmény, ami a forgalom lebonyolításához szükséges, a forgalom megnövekedése miatt azonban az utak egy bizonyos idő után megrogynak, a természeti erők munkái pedig szerkezetében is károsítják.

A Galéria Invest Kft. komplex generál-kivitelezési útépítési feladatokra, valamint a legkisebb útkátyúzási munkákra is vállalkozik, legyen szó akár közbeszerzési, akár magán megrendelésről. A nagyobb beruházások és projektek esetén alvállalkozóként vállalunk rész-kivitelezési munkákat is (alépítményi munkák, gépi és kézi aszfalt bedolgozás stb.) Profi gépeink és eszközeink lehetővé teszik a precíz és megbízható munkavégzést és kivitelezést, az általunk készített út vagy útszakasz garantáltan tartós marad. Cégünk nagy tömegű földmunkát is végez, sokrétű tevékenységeink között szerepel még az út-, járda és térburkolatok építése, felújítása. Vállalni tudjuk a különféle bontási munkálatokat is.

Tapasztalatainknak köszönhetően tanácsadás terén is a segítségére lehetünk! Ha tartós, minőségi utakat, útszakaszt szeretne, vállalatunk lesz a legjobb választás!

 

Széchenyi Terv Plusz infoblokk