Széchenyi Terv Plusz infoblokk

Parkok

A kertépítés során egy kert vagy egy park sokkal többé és szebbé válik, mint az Ön gondolná. Az év bármelyik évszakában élvezhetővé válnak, ideális lehetőségeket nyújtanak a pihenésre, a kikapcsolódásra. Látványban és színekben gazdagon pompázó virágok, növények, azokat öntöző rendszerek, találó térkövek vagy járdaszegélyek együttese teszi egy szeletnyi csodává a helyet.

Ha mesebeli vagy regénybeillő parkot, kertet szeretne, válassza a Galéria Invest Kft. kertépítő és parkosító szolgáltatásait, munkáit! Tevékenységünk kiterjed a kertépítési munkálatok teljes folyamatára is. Ebbe beletartoznak az irtások, a gépi-kézi földmunkák, a finom-durva tereprendezés, a növénytelepítések, a füvesítés, a gyepszőnyegterítés, a sziklakert építés, a vízi létesítmények építése és az automata öntözőrendszerek telepítése. A zöld sportlétesítmények kivitelezésében is jártasak vagyunk. Elvégzendő feladat részünkre az 5 m2-es házi kert építése és az 50 ha-os ipari terület zöldfelületének parképítése is.

Bizonyosodjon meg Ön is profi munkákról és szakértelmünkről, ossza meg velünk ötleteit, terveit és segítünk abban, hogy azokat megvalósítsuk!