Széchenyi Terv Plusz infoblokk

Mélyépítés

A Galéria Invest Kft. egyik fő tevékenysége a mélyépítés. Ennek kapcsán jelentős referenciákkal rendelkezik közmű- és szennyvízvezeték építés, csatornázás, valamint csapadékvíz elvezetés terén. Kis és nagy utcákban egyaránt eleget tudunk tenni a kéréseknek. A csövek cseréjében, a csatornahálózat kibővítésében is szerepet vállalunk, felhasználva az eddig szerzett tapasztalatokat, a szakértelmünket és a legjobb anyagokat, technológiákat.

Cégünk főbb profiljába tartozik a közműépítés, valamint a szennyvízvezetékek kivitelezése, a vízellátó rendszerek, a vízvezetékek, a vízelvezető árkok, a csapadékcsatornák építése. Vállaljuk szénhidrogén szállító, gázelosztó, valamint gázvezetékek építését is.

Társaságunk munkája a szennyvíz- és csapadék átemelő műtárgyak építésére is kiterjed, készüljön az akár hagyományos, akár süllyesztéses technológiával, komplett gépészeti szereléssel. Mindemellett a műtárgyak év közbeni karbantartását is elvégezzük az igényeknek megfelelően.

Amennyiben valamelyik tevékenységünk felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal! Mi segítünk megtalálni a megfelelő, műszakilag korrekt és gazdaságilag versenyképes megoldást.