Medence

A Galéria Invest Kft. nem csupán a medencék megtervezését és építését vállalja versenyképes árakon, hanem annak rendszeres karbantartásában is feladatot vállal. A medence aljára leülepedett alga, a vízkő és a víz felszínén lebegő ágak, levelek, rovarok eltávolítása rendszeres medencetisztítást igényel. A medence homokszűrőjét is célszerű a víz teljes tisztulásáig akár naponta többször is visszamosatni. Legyen szó akár kisméretű családi vagy gyermekmedencéről, akár méretesebb medencéről sportlétesítményekben, uszodákban, strandokon, gyógy- és wellness fürdőkben, cégünk teljes szakértelemmel és profi gépekkel, eszközökkel és környezetbarát tisztító- és fertőtlenítőszerekkel tesz eleget a medence tisztítási/karbantartási felkéréseknek.

Vállalatunk tisztítási munkálatokat vállal szezonnyitások előtt és után is, valamint magánszemélyeknek is arra az időre, amíg a család elutazik vagy nyaral. A tisztítás ideje alatt észlelt kisebb-nagyobb javítási munkálatokat és karbantartási feladatokat is azonnal elvégezzük.

Ha szeretne látványos eredményeket, akkor ne habozzon felkeresni bennünket, igyekszünk mindenki számára ideális és megfizethető lehetőségeket nyújtani.

 

Széchenyi Terv Plusz infoblokk