Átemelő és zsírfogó aknák

A már meglévő átemelők karbantartása fontos feltétele annak, hogy azok üzembiztosan működjenek. A Galéria Invest Kft. szolgáltatásai között szerepel az időszakonkénti (lehetőleg évi két alkalom) karbantartási szolgáltatás is. A rendszeres karbantartással meghosszabbítható az átemelő és hozzá tartozó gépészeti és villamos berendezések élettartama. A hibák idejében való felismerésével elkerülhetők az üzemzavarok és az berendezésekben (szivattyú) felmerülő károk.

Vállalatunk tevékenységi és szakmai múltjából kifolyólag további szolgáltatást is felajánl partnereinek, megrendelőinek. Ezek közé tartozik az új átemelők telepítése és felújítása; a zsír-, olaj-, homokfogó műtárgyak telepítése, illetve azok szükség szerinti tisztítása/karbantartása. Bizalommal fordulhat hozzánk szennyvíz-, csapadék csatornák építésekor, felújításakor, illetve tisztításakor is. Mindemellett más mély- és magasépítési munkák kivitelezésében is otthonosan mozgunk.

Cégünk a karbantartási feladatok részletesebb megismeréséhez (szerződéses feltételek, műszaki tartalom, díjszabályzat) levélben küld Önnek mellékleteket. Tegye fel kérdéseit munkatársainknak, kérjen árajánlatot vagy tájékozódjon a további karbantartási munkálatainkról!

 

Széchenyi Terv Plusz infoblokk