Széchenyi Terv Plusz infoblokk

Légtechnika

A szagok elszívása, külső nyílászáróval nem rendelkező helyiségek légellátása, felszabaduló légszennyezés koncentrátumának hígítása, vagy egyszerűen csak szellőzés-légfűtés igénye okot adhat arra, hogy komfort célú légtechnikai rendszer kialakítására kerüljön sor. Cégünk a megfelelő személyi- és technikai háttérrel biztosítani tudja ezeket a gépészeti munkákat. Ezen technikai háttér lehetőséget nyújt nagyobb volumenű munkák (csarnokok, üzemek, üzletek, irodaházak) kivitelezésére is.

A szellőzőrendszerek megtervezésétől a kivitelezéséig cégünk oroszlánszerepet vállal, felhasználva a szakmai tudást, a jó munkaerőt és a tartós, első osztályú alapanyagokat. Ennek fényében olyan rendszerek megépítését vállaljuk, melyek a kívánt célt hivatottak elérni (pl. szagok és mérgező anyagok elszívása, folyamatos szellőzés), és amiket évente rendszeresen tisztítani lehet, esetleg karbantartani.

Ha szeretne árajánlatot vagy további tájékoztatást kérni a légtechnikai munkáinkról, bátran keressen fel bennünket! Segítségére lehetünk egy zajmentes, de jó szellőzést biztosító szellőzőrendszer kialakításában, méghozzá versenyképes áron!