Köztéri Szökő-és Ivókutak

A Galéria Invest Kft. főbb tevékenységéhez hozzá tartozik a közterek teljes körű kivitelezése, melyek során előfordul, hogy megrendelőink vízi létesítményeket (szökő-, ivó- és díszmedencéket) is terveztetnek tapasztalt mérnökeinkkel, tervezőinkkel. Ezek gépészeti kivitelezését is teljes körűen vállalni tudjuk, a gépészeti akna kialakításától megkezdve egészen a medencetér befejezéséig. Ebből adódóan 2015-ben megnyert közbeszerzési pályázat útján több városi szökő- és ivókút nyári üzemeltetését és téli rendszeres karbantartását látjuk el.

Az ebből nyert tudásunkat és tapasztalatunkat most Ön is kiaknázhatja, ha ránk bízza a beruházás kivitelezését. Munkánk során odafigyelünk arra, hogy a park vagy köztér területén lévő szökőkutak és ivókutak stílusa illeszkedjen a kialakított környezethez, ezzel is emelve a köztér/park értékét, hangulatát. Hiszen a szökőkút a természet és a művészet találkozása.

Ebből kiindulva születtek meg a vízi színházak is, melyek kivitelezésében szintén partnert talál bennük! Kérjen árajánlatot vagy tegye fel szakmai kérdéseit munkatársainknak

 

Széchenyi Terv Plusz infoblokk